Care For Animals

Video ter nagedachtenis

Een paar jaar geleden heb ik deze video (met eigen tekst en zang) gemaakt van Cooper toen hij was overleden. Ik kreeg daarop veel mooie reacties. Soms kreeg ik zelfs de vraag of ik dit voor anderen ook wilde doen. Dat wilde ik wel, maar vond het op dat moment nog te moeilijk. Nu zou ik het eer vinden om te mogen doen.

Wil jij zo’n video ter herinnering van een overleden geliefde? (mens of dier) Neem gerust contact op. We kunnen dan rustig bespreken wat jouw wensen zijn. (Het contactformulier staat onderaan deze pagina)

Video met song ter nagedachtenis Cooper

(Vergeet het geluid niet aan te zetten)

Single CD 'The End of Life'

Ook verkrijgbaar op single CD (3 nummers)

Naar aanleiding van een overlijden heb ik ‘The End of Life’ geschreven en gezongen in een crematorium. De reacties waren zo positief, dat ik heb besloten het op cd te zetten.

Ik hoop met dit nummer veel mensen die een dierbaar mens of dier hebben verloren, te kunnen helpen bij het verwerken van dit intense verdriet. Graag wil ik Nikos Ignatiadis bedanken dat ik zijn prachtige compositie mocht gebruiken.

De nummers ’Thanks Dear’ en ‘Go with Love’ zijn van mijn cd ‘Relax Music for Animals'.

Contactformulier voor video of cd

Voornaam + Achternaam *
Straat + Huisnummer *
Postcode + Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Ruimte voor vraag en/of reactie *

Privacy-verklaring

Dit formulier is uitsluitend om met ons in contact te treden en/of een bestelling te doen. Uw gegevens worden niet opgeslagen. De ingevoerde gegevens worden vertrouwelijk en conform de geldende privacy wetgeving behandeld.