klik
petbank
ALGEMENE INFORMATIE PETBANK         HOE WERKT PETBANK         FAQ         AANVRAAGFORMULIER         CHECK VOOR GEBRUIKERS         CONTACT

PetBank - De "bank" voor uw huisdier of paard
PetBank.nl Facebook


Wij hopen natuurlijk allemaal dat we nooit in een situatie terecht komen dat we niet meer voor onze huisdieren kunnen zorgen, maar stel dat het wel gebeurt. Gaat uw dier dan naar een dierenasiel? Of heeft u iemand die voor uw dier gaat zorgen?

Wat het ook wordt, u heeft nooit zekerheid dat uw dier goede medische verzorging zal krijgen bij een adoptant van uw dier. Zeker in economische onzekere tijden wil dit helaas nog wel eens te wensen overlaten. Zelfs als u uw dier een geldbedrag meegeeft, of legateert via een Notaris, heeft u niet de zekerheid dat het daadwerkelijk aan uw dier wordt uitgegeven. Een dier is namelijk geen rechtspersoon.

Daarom de PetBank. Bij PetBank kunt u geld storten wat dan gereserveerd wordt voor de medische dierenzorg van uw dier! Zo heeft u de garantie dat uw dier de medische dierenzorg krijgt die nodig is. Ook als de nieuwe eigenaar het zelf even niet zou kunnen betalen. U creŽert op deze manier zekerheid voor uw dier welke u helaas moest afstaan. Daarbij komt dat het voor veel dierenliefhebbers een ongelooflijk fijn gevoel is, toch indirect nog voor hun dier te kunnen zorgen! De kans op een snelle goede herplaatsing is overigens ook een stuk groter.

Om te lezen hoe PetBank werkt in de paktijk klik hier.
Voor veel gestelde vragen klik hier.

(Voor deze en ook andere informatie kunt u ook gaan naar de menubalk bovenaan deze pagina)

PetBank is ook te gebruiken als:

* financiŽle noodvoorziening wanneer u zelf (nog) voor uw huisdier zorgt.
Organisatie

PetBank is een service-onderdeel van
Stichting Mens & Dier Nederland
Contact

Voor contact gegevens
klik hier
Websites

www.mensendier.nl
www.dierenvriend.tv
©2005-2015 Stichting Mens & Dier Nederland